KEUKENHOF, HELGAS LYSPUNKT……..

1.5. Siden det hadde blitt som det hadde blitt, så søkte vi å finne en plass nær verkstedet som vi hadde funnet, slik at vi kunne møte opp på morgenen å høre om de kunne hjelpe oss. Siden vi da måtte forflytte oss på søndagen, så bestemte vi oss for å dra innom Keukenhof, før vi dro til en camping.

Denne bloggen har jeg gruet meg til! Det er så ufattelig mye fint å vise, og det er umulig å få med alt…..Jeg legger ut de fleste bildene uten kommentarer…..Tapper dere på de små bildene, kommer de opp i stort format..

Det er masse folk her denne dagen, jeg greier ikke å telle alle bussene, det nærmer seg nok hundre….Pluss alle personbilene, bobilene, og folk som har kommet syklende……Det er flinke folk som dirigerer trafikken, så alt går smidig. I inngangspartiet går vi i kø, men det løser seg litt mer opp videre inn i parken. Vi trenger ikke løse parkeringsbillett før vi skal forlate parkeringa….Vakter sørger for at vi ikke kommer ut, om billetten mangler…..

Ufattelig mange bed med både blanding av sorter og farger, og bed med en sort og en farge. Planter i urner og potter var det også.

Viktig å ta nærbilder, men mobilen er ikke den beste til det bruket…..

Noen nærstudier …

Av og til er makkeren borte, så da blir det selfie….som dere ser, godt kledd……sommardynejakke og ullskjerf…….

Men vi er mest i lag….🥰

Noen bilder av større områder, – som sagt: Det er vanskelig å formidle alt det vakre. Sesongen er på hell, så noe er «astarva», men helheten er flott.🤩🤩

Vi hadde en aldeles nydelig dag, og glømt var hele varmesystemet. Det tok vi opp på kvelden igjen, da vi endelig hadde kommet oss til den yachthaven vi hadde plottet ut….Jakten på verksted startet neste dag…..

4 kommentarer om “KEUKENHOF, HELGAS LYSPUNKT……..

    1. De har åpent til midten av mai. Er sikkert noe blomstring igjen. Det har vært så kaldt i været i det siste, så da stagnerer jo plantene litt.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s