EN DAG MED MEST CACHING……

8.-9.5.Jeg har sett meg ut et sted med cacher lett tilgjengelig, og der skal vi innom i dag. Stedet er Zell, og vi har sett oss ut hvor vi må parkere. Etter Zell overnatter vi Kinheim

Det var slett ikke enkelt å komme seg til cachene. Terrenget var bratt og ugjennomtrengelig utenom veiene, så det var om å gjøre å komme seg til den mest strategiske plassen, og så følge veien. Det ble en veldig lang tur, så jeg måtte be gubben å hente meg da jeg kom meg til første bilvei. For første gang kom det noen andre cachere mens jeg logget en av cachene. Det var en «begivenhet» som måtte foreviges. Mannen i følget strakte fram den ene foten for å vise meg den ene tatoveringa…….Nerd?!

På oversiktsbildet over en del av lia, sees de mange veiene, som egentlig er arbeidsveier, men som også er skiltet som turstier.

Med utsyn over landsbyen Briedel, traff jeg en familie på søndagstur. De ville gjerne ta et bilde av meg, da jeg spurte. Det var egentlig en for varm dag for meg å ta en slik tur på, men nå var jeg halvveis, og det var bare å fortsette…. Belønninga var 14 cachefunn👏👏.

Vi overnatta i Kinheim, et sted vi har vært før. Ok plass, men noe krøkkete omsorgsplasser, midt i innkjøringa. Det er varmt, og vi trenger ikke strøm.. 9€ uten strøm. En gammel mann stiller seg forsiktig bort til oss, han snakker et språk jeg ikke forstår, men omsider skjønner jeg at han vil si ifra at om vi vil se TV, så må vi flytte oss et par meter lenger bak, for det vil bli signalskygge bak et tre……Vi flytter oss ikke, men får TV-signaler likevel😀

Dagen avsluttes med kjøttboller m diverse rester i Omniaen. Inspirert av fiskebollene for noen dager siden, – eller var det i går🙄

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s