DA ER FEILEN FUNNET, OG SKADEN UTBEDRET

Nå har det vært stille her i flere måneder😩 Har ikke noen spesiell grunn til det……Nå er vi på ny tur, og før jeg begynner med den, skylder jeg å fortelle dere som fulgte oss i vår, hvordan det gikk med Alden, varmesystemet , vi hadde problemer med.

Vi fikk ikke noe hjelp i utlandet: Stort problem og liten kapasitet på verkstedene….Vi fikk verkstedtime der vi kjøpte bilen, TELLUS i Malmefjorden, litt nord for Molde.

Vi dro dit i angst og beven for hvor stor reparasjonen ville bli, hvor lang tid det ville ta, og ikke minst hva kostnadene ville bli……Vi sjekket mulighetene for overnatting i nærheten……..

Klokka 08:00 verksteddagen var vi på plass. Bilen ble kjørt inn, og jeg hadde med meg min escape-sekk med nødvendigheter, ifall det skulle ta flere dager……

Etter 6 timer, der jeg et par gang hadde vært og etterlyst ståa, ble bilen kjørt ut på parkeringsplassen….

Litt beskjemmet tok vi imot diagnosen: Væska, som går gjennom systemet, skulle ha vært skiftet etter to år…….nå hadde det gått tre år, og det var tæret hull på slangen slik at væska hadde rent ut. Heldigheta var at hullet kunne nås uten å rive sund hele bilen👍 Al vi ikke hadde skiftet væske berodde på en misforståelse, da vi mente at 5 år var det vi hadde å forholde oss til.

Nå var skaden utbedret, 25 liter rød aldevæske var fylt på, og vi kunne kjøre heim, mange tusenlapper fattigere, men ikke på langt nær så mange som vi hadde fryktet…..

Jeg vet mange følger oss på turene våre. Det hadde vært hyggelig om dere la igjen kommentarer🤩

2 kommentarer om “DA ER FEILEN FUNNET, OG SKADEN UTBEDRET

  1. At d hadde blitt tæringskade allerede etter 1 år over tida var overraskende. Enda mere når skaden var på gummislange. Hvilket innhold er d i den blå væska som tærer hull på gummi på 3 år skulle vært interessent å vite. God tur videre😀

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s