🙈🙈 RØD ALDEVÆSKE I GRÅVANNET 🙈🙈

I fjor fikk vi ferien nærmest ødelagt av at alden(varmesystemet) streiket. Det oppdaget vi ved at den blå aldevæsken var lekket ut i gråvasstanken. Det viste seg at det var hull i aldesystemet like ved gråvasstanken, og væska hadde heldigvis lekket ut der, og ikke et annet sted hvor som helst i bilen….

Da vi nå i år oppdaget at vannet i tanken var rosa (vi har skiftet til rød aldevæske), ble vi vettskremt. Vi løp inn i bilen og sjekket karet der vi kan se væska……væskenivået var normalt, intet væsketap……I samme øyeblikk kom jeg på at vi hadde spist opp rødbetene dagen før, og hadde tømt rødbetersafta i vasken…🤪🤪🤪 Hjertet roet seg, og vi kunne le av det hele……

Vi har i mange år snakket om elva Main, at vi skulle ha kjørt langs den noen ganger. Det har som regel endt med Rhinen, og ikke minst Mosel.

Nå bestemte vi oss til å søke til det nærmeste stedet vi kunne finne ved Main, og det var Camping Katzenkopf i byen Sommerach. Det er spennende å søke til nye steder. Nå er vi så full av inntrykk, at vi godt kan ta noen rolige dager.

Vi stenger bagasjerommet/garderoben, og kjører avsted.

Siste stykket ned til campingen gikk gjennom denne porten, – tunga rett i munnen…..

Dette er er en trivelig plass, tett på elva. Egen båtplass og badeplass.. Fint og rent. Dusjen inngår i prisen. Strømforbruket leses av, og betales etter tariff, 0,75€ pr kwh. Her, som de fleste andre plassene er det mange fastliggere. Vi rekere har vårt eget areal.

Plassen har sitt eget bokhus, der kan folk låne bøker uten nødvendigvis å levere tilbake, eller sette inn bøker de har til overs.

Det blir første regndag på turen. Det gjør ikke noe. Vi sitter, ligger i bilen og leser, hører lydbok, hekler, ser TV, drikker kaffe…….Vi tar bilder ut av døra. Noen ender traver opp og ned forbi bilene….vet ikke hva de har fore. Jeg var ute og gikk en tur, og da så jeg hvor de hadde heimen sin.

P.g.a. alt styret med å få fyllt gass, er vi usikker på hvor langt gassen vi har, vil rekke, så vi har begynt å koble oss til strøm for å spare på gassen. Her er det så hustri at vi må fyre endel for å ha det ok i bilen. Det får vi merke når vi skal gjøre opp etter to dager: Over 180 NOK bare i strøm. Selve plassleia er også den dyreste på hele turen……husker dessverre ikke hva den var. Flere steder tar de pris pr person i tillegg til plassleie, så også her.

Men vi har kost oss og spist godt mens vi har vært her. Det ble dessverre lite trim.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s